top of page

Termékeink

Vissza az oldal tetejére

Tekintse meg korábbi munkáinkat, ismerkedjen, munkamenetünkkel, nyersanyagainkkal.

Kültéri dézsák

Kültéri dézsák

TÉR – FORMA – FLÓRA

virágtartó edények, dézsák elhelyezése

Amikor virágtartó edényeket tervezünk különböző helyekre, fő szempontnak tartjuk az adott tér tiszteletét. Olyan edényeket tervezünk, melyek alkalmazkodnak a környező épületek nagyságához, formájához, stílusához, a helyszínen kiállított képzőművészeti alkotásokhoz - alárendelve kerámiáinkat a tér szervezésnek. Soha nem állt szándékunkban virágtartó edényeinkkel az öncélú hivalkodás.

 

Az adott tér stílusához alkalmazkodva, hangulatát kiemelve és azt hangsúlyozva igyekszünk olyan edényeket tervezni, melyek harmonikusan illeszkednek a környezetbe. Tiszteletben tartjuk az edényzetbe telepített növények vízigényét, gyökérzetük nagyságát, lombozatuk formáját, hidegtűrő képességét, ugyanakkor meghatározóak a környező utca bútorok, padok, szemetesek, kerékpártartók. 

 

A kaspók, dézsák első tervezési szempontjai közt szerepel a kert- és tájépítésztől kapott információ az edények elhelyezéséről, a tervezett növényekről (virágzó, örökzöld, egynyári, stb.) a dézsák esetleges mozgathatóságáról. Ezen adatok döntik el a nagyságot, a méretet, a felület faktúráját (mázas vagy natúr), a máz vagy a natúr cserép színét. 

 

Kapunk felkérést olyan feladatra is, amikor egy intézmény belső terében lévő virágtartó edényeknek kell a kültéri párját megterveznünk. A tervezést meghatározza az épület kora, stílusa, nagysága, belső színvilága. Ezeket foglaljuk harmonikus egységbe.

További termékeink

További termékeink

Milyen típusú termékeket készít a Keraform Stúdió? Tekintse meg korábbi munkáinkat, ismerkedjen, munkamenetünkkel, nyersanyagainkkal.

bottom of page