top of page

Rólunk

Rólunk

Bemutatkozik a Keraform Stúdió
Megrendelőink ajánlásai

Keraform Stúdió, építészeti kerámia

Keraform Stúdió

Kerámia manufaktúra Szentesen

A Keraform Stúdiót a Pankotai Állami Gazdaság és a Budapesti Porcelángyár műtermében dolgozó tervezők alapították 1989-ben. 1993-ban az üzem magánkézbe került, tulajdonosai az alapításban résztvevő tervezők.

 

A Keraform Stúdió egy manufaktúra, mindent kézzel hozunk létre, alkotunk meg. A kerámia edényektől a gipszszobrászaton és épületkerámián keresztül a kályhacsempéig minden termékünk kis szériás, zsűrizett iparművészeti alkotás.

Felhasznált alapanyagaink a vállalt munka függvényében a fajansztól a pirográniton keresztül a porcelánig terjednek. 

Az eltelt években a kerámia ipar szinte minden területén alapos ismereteket szereztünk. Szinte nincs olyan feladat - kiegészülve volt évfolyam társakkal, barátokkal, kollégákkal, társtervezőkkel- amit ma stúdiónk ne vállalna fel, ne oldana meg.

Keraform Stúdió, építészeti kerámia

Vesmás Péter

Tér és Forma, Szeged

Ybl díjas Építész

az MMA levelező tagja

"A Keraform Stúdióval 3 évtizede dolgozunk együtt. Épületkerámiáit rendkívüli odaadással, szakmaisággal készíti. A tervezés kezdeti fázisától kreatív társ, a végeredmény pedig megbízható minőség. Közös gondolkodás, makettozás, mintázás, gyártás, felrakás. Garantált a végeredmény."

Stelczer Péter

Legfőbb Ügyészség Műszaki Igazgató

„Megkeresésünkre mindig készségesen reagál. Javaslataival, ötleteivel magasfokú igényességével mindig hatékonyan segíti az intellektuális tartalmi teljesítést. Megértően képes kezelni a költségvetési helyzetünkből fakadóan gazdaságos megoldásokra irányuló törekvéseinket.”  

Buella Mónika

Tájépítész

Tájépítész tervezőként, egy helytörténeti tanösvény kivitelezési munkái során ismertem meg a Keraform Stúdió munkatársait. Régi térképeket kellett átfordítani mázas kerámialapokká. Szakmai hozzáállásukkal és együttgondolkodási képességükkel többletértéket teremtettek a munka során, amely ritkán adódik a mai világban.

És ami számomra nagyon fontos: a kerámián átsugárzik, hogy örömüket lelik abban, amit csinálnak.
 

Keraform Stúdió

Szentes

Végy egy jó adag hitet, bátorságot és nagyon sok szorgalmat. 
Higgy rendületlenül magad és családod erejében. 
Fogj össze a hozzád hasonlóakkal és bízz benne, hogy az értékek, amelyeket összegyűjtesz – anyagiakat és erkölcsieket egyaránt – nem válnak semmivé, hanem felhalmozódnak és magad és családod számára kamatoznak.
Keverj a jövőben való bizakodáshoz elegendő bátorságot és fantáziát. 
Merj álmodni a holnapról, próbálj újat gondolni, s a gondolatot merészen valóra váltani, de ne feledd, hogy sokat és kitartóan kell dolgoznod célodért.
Akard nagyon a sikert, de ne gyorsan, s akkor majd meglátod.

Idézetek

Termékeink

Milyen típusú termékeket készít a Keraform Stúdió? Tekintse meg korábbi munkáinkat, ismerkedjen, munkamenetünkkel, nyersanyagainkkal.

bottom of page